Vlees in Blik

VLEES IN BLIK VAN SLAGERIJ DANTUMA

We hebben inmiddels twintig jaar ervaring in het produceren van ingeblikt vlees. We werken met hoogwaardig vlees voor onze producten. Door efficiënt te werken kunnen we alles voor een aantrekkelijke prijs aanbieden.

Het vlees wordt na de portionering en kruiding gezamenlijk met de jus in het blik gedaan. Vervolgens worden de blikken dichtgefelst en in de autoclaaf gedaan. Daar wordt het onder hoge druk gesteriliseerd tot volconserven met een F-waarde tussen de 4 en 5.

Het resultaat is een houdbaarheid zonder koeling van 3 tot 4 jaar.

Na het kookproces worden de blikken geëtiketteerd en genummerd, zodat elk blik gekoppeld wordt aan een databasebestand waarin de sterilisatiegegevens van de betreffende partij opgeslagen zitten!

Alle gegevens van elke productiepartij worden bewaard in een databasebestand.

  • magere runderlapjes

  • magere varkenslapjes

  • karbonade’s

  • gehaktballen

  • hamburgers

  • braadworst

  • goulash

  • hachee

  • babi pangang

  • kipfilet

  • soepballen

  • rollade

 

https://www.facebook.com/deblikjeswinkel/videos/1615482585138681/